Αναζήτηση Διαθεσιμότητας

Καλωσήρθατε στον Όμιλο Anamar Hotels & Resorts

Ένας μοναδικός συνδυασμός μοντέρνου σχεδιασμού, εκλεπτυσμένης κομψότητας και τοπικής ταυτότητας στα νησιά της Μυκόνου, Σαντορίνης, Κέας, Σύρου, Πάτμου, Σπετσών, Ζακύνθου, Αστυπάλαιας καθώς και στα Χάνια Πηλίου.

 

Λίγα λόγια για εμάς

Ποιοι είμαστε
Η Anamar Hotels & Resorts Group είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία η οποία δεσμεύεται να προσφέρει ένα νέο επίπεδο εκλεπτυσμένης κομψότητας στη φιλοξενία. Η ιστορία μας ξεκινά το 1982 και σήμερα ο Όμιλος Anamar απαριθμεί 12 ξενοδοχειακές μονάδες, που βρίσκονται στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας, συμπεριλαμβάνοντας την Σαντορίνη, Μύκονο, Κέα, Ζάκυνθο, Πάτμο, Σκιάθο, Αστυπάλαια, Σπέτσες, Σύμη και το γραφικό Πήλιο (Χάνια).

Τι πιστεύουμε
Η φιλοσοφία της εταιρείας μας βασίζεται στις αρχές του σεβασμού, της ευγένειας και του επαγγελματισμού ενώ αντλεί έμπνευση από την έννοια της ελληνικής «Φιλοξενίας». Στην Anamar Hotels & Resorts πιστεύουμε ότι το ισχυρότερο πλεονέκτημά μας είναι οι άνθρωποί μας και συνεπώς επενδύουμε σε άριστο, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που υπηρετεί πιστά τις αξίες και το όραμα της εταιρείας μας. Κατά τη διάρκεια της 40χρονης διαδρομής μας, μάθαμε ότι χρειάζεται σκληρή δουλειά, συνεχής βελτίωση και προσαρμογή για να ανταποκριθούμε στις διαρκώς κυμαινόμενες ανάγκες των επισκεπτών μας.

Βιωσιμότητα
Ο Όμιλος Anamar Hotels είναι αφοσιωμένος στην προώθηση της βιωσιμότητας σε κάθε πτυχή των εργασιών μας. Δίνουμε προτεραιότητα σε πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον, με στόχο να ελαχιστοποιήσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα. Από την εφαρμογή ενεργειακά αποδοτικών τεχνολογιών έως τη μείωση των απορριμμάτων και την υποστήριξη των τοπικών κοινοτήτων, προσπαθούμε να υιοθετήσουμε βιώσιμες λύσεις που επηρεάζουν θετικά τόσο το περιβάλλον μας όσο και το ευρύτερο οικοσύστημα.

Τι προσφέρουμε
Οι ξενοδοχειακές μας μονάδες χαρακτηρίζονται από μοντέρνο σχεδιασμό, εκλεπτυσμένη κομψότητα και τοπική ταυτότητα. Το Anamar Hotels & Resorts Group υπόσχεται να ικανοποιήσει ένα ευρύ φάσμα πελατών, προσφέροντας από Classic Standard δωμάτια έως ευρύχωρες Εxecutive Σουίτες και πολυτελείς Private Villas.

Στις εγκαταστάσεις μας, οι επισκέπτες μπορούν να φιλοξενήσουν διάφορες εκδηλώσεις, όπως συνέδρια, γάμους, και δεξιώσεις. Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των επισκεπτών μας και να δημιουργήσουμε αυθεντικές αναμνήσεις ταξιδίου που διαρκούν ανεξίτηλα στη μνήμη. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας είναι πάντα έτοιμο να οργανώσει οποιαδήποτε εκδήλωση σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες των καλεσμένων μας.

Ο Όμιλος ANAMAR έχει ακίνητα ιδιοκτησίας του, αλλά και συνεργασίας επαγγελματικής μίσθωσης, όπως:

Ελάτε να ζήσουμε μαζί τον μύθο σας!

Οι Προορισμοί

Μύκονος

Το κυρίαρχο λευκό χρώμα παλιών και νέων κτιρίων είναι χαρακτηριστικά που μένουν ανεξίτηλα στη μνήμη σου.
Περισσότερα

Σαντορίνη

Καλωσορίσατε στην Σαντορίνη του ηφαιστείου, στο νησί όπου το αγνάντεμα κόβει την ανάσα με το καλύτερο ηλιοβασίλεμα του Αιγαίου!
Περισσότερα

Κέα

Η Κέα, γνωστή και ως Τζιά, είναι ένα νησί με απαράμιλλη φυσική ομορφιά και έντονο παραδοσιακό χαρακτήρα, που ανήκει στο Κυκλαδικό σύμπλεγμα.
Περισσότερα

Πήλιο

Πήλιο… το θέρετρο των θεών και κατά τον ποιητή, το βουνό βουνών καμάρι, είναι από τις πιο εντυπωσιακές περιοχές της Ελλάδας.
Περισσότερα

Ζάκυνθος

It is the ideal place for those who want to enjoy the hot sun, take walks in the picturesque seaside and mountainous villages, and explore the island.
Περισσότερα

Πάτμος

Patmos is a symbol of faith and communication with God, it is today a pole of attraction for monks from all over the world.
Περισσότερα

Σύρος

Syros, belongs to the Cyclades island group , the heart of the Aegean with the dynamic character and the cosmopolitan grace of a queen.
Περισσότερα

Σπέτσες

Spetses has an arguably elegant atmosphere, mainly thanks to the Venetian mansions of its Town, which emit a vintage aura.
Περισσότερα

Αστυπάλαια

Discover the Butterfly of Aegean!!! Astypalaia, the bridge between the Dodecanese and Cyclades with butterfly shape.
Περισσότερα

Σκιάθος

Το καταπράσινο νησάκι με την έντονη ζωή, τις αμέτρητες αμμουδιές, τις κατάφυτες αυλές και την ενδιαφέρουσα ιστορία, φαίνεται ότι μαγεύει ολοένα και περισσότερους επισκέπτες κάθε χρόνο.
Read More

Δούλεψε μαζί μας

Anamar Hotels & Resorts

Κάνε Αίτηση

Back to Top