Καλωσήρθατε στον Όμιλο Anamar Hotels & Resorts

Ο Όμιλος Anamar Hotels & Resorts αποτελείται από πολυτελή ξενοδοχεία και θέρετρα στα νησιά της Μυκόνου, Σαντορίνης, Κέας, Σύρου, Πάτμου, Σπετσών, Ζακύνθου, Αστυπάλαιας καθώς και στα Χάνια Πηλίου.

Λίγα λόγια για εμάς

Καλώς ήρθατε στον Όμιλο Ξενοδοχείων ANAMAR.

Με υψηλή αισθητική διάθεση και μοντέρνο σχεδιασμό τα ξενοδοχεία του Oμίλου ANAMAR σας υπόσχονται μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας.

Κάθε μέλος του Oμίλου ANAMAR έχει τον δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα με κατηγορίες δωματίων που μπορούν να καλύψουν κάθε σας ανάγκη, από ένα Κλασικό δωμάτιο μέχρι μια Εxecutive Σουίτα, ακόμα και μια μεμονωμένη Βίλα για μοναδικές προσωπικές ή οικογενειακές στιγμές.
Να παρέχουν ώρες ξεκούρασης και χαλάρωσης με SPA, ή και να πραγματοποιούν επαγγελματικές συναντήσεις και δεξιώσεις με εξαιρετική λειτουργικότητα.

Χάρη στην ποικιλία και στην ποιότητα των εγκαταστάσεων του Ομίλου ANAMAR μπορείτε να απολαύσετε εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και εκπληκτικών ανέσεων.
Ενώ, το άριστα καταρτισμένο προσωπικό του θα βρίσκεται πάντα δίπλα σας για να εξασφαλίσει ότι κάθε σας διαμονή θα σας μείνει αξέχαστη!

Στα πιο ειδυλλιακά σημεία της Ελλάδας, με ξεχωριστή φυσική ομορφιά, θα βρείτε ένα ιδανικό περιβάλλον που θα καλύψει απόλυτα οποιαδήποτε επαγγελματική ή προσωπική σας ανάγκη για διαμονή.

Ο Όμιλος ANAMAR έχει ακίνητα ιδιοκτησίας του, αλλά και συνεργασίας επαγγελματικής μίσθωσης, όπως:

Ελάτε να ζήσουμε μαζί τον μύθο σας!

Οι Προορισμοί

Μύκονος

Η Μύκονος είναι ένα νησί φτιαγμένο από θεούς για τους ανθρώπους! Ποιος δεν έχει άραγε να πει κάτι για τη Μύκονο.
Περισσότερα

Σαντορίνη

Η Σαντορίνη με το καλύτερο ηλιοβασίλεμα του Αιγαίου. Με τα συναρπαστικά ηφαιστειακά τοπία με τις μαύρες, κόκκινες και…
Περισσότερα

Κέα

Η Κέα, γνωστή και ως Τζιά, είναι ένα νησί με απαράμιλλη φυσική ομορφιά και έντονο παραδοσιακό χαρακτήρα, που ανήκει στις Κυκλάδες.
Περισσότερα

Πήλιο

Πήλιο… το θέρετρο των θεών και κατά τον ποιητή, το βουνό βουνών καμάρι, είναι από τις πιο εντυπωσιακές περιοχές της Ελλάδας.
Περισσότερα

Back to Top